Agenda

Zaterdag 11 februari - Liesjes Valentijnsparade

Liesjes Valentijnsparade zwert door het winkelcentrum. Ze doen danjes en maken foto's met het winkelnde publiek. Ook worden er cherrybonbons, hartensnoepjes en lollies uitgedeeld en is er muziek.

Lees meer...

Iedere stad heeft een kloppend hart. In Vlaardingen is dat natuurlijk Winkelcentrum Liesveld! Met ons brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor uw boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt.

Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit. Het is hier altijd ‘Liesveldweer’. Onze eigen prachtige Spaanse trappen leiden u naar de leukste winkels van Vlaardingen. Moet u op pad voor uw dagelijkse boodschappen? Of wilt u juist shoppen voor een nieuwe outfit, nieuwe bril of leuke trendy cadeautjes? Liesveld heeft het: van lingerie tot literatuur en van snack tot sneaker. U slaagt altijd bij Liesveld!

Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op onze koopzondag. Met grote regelmaat organiseren we hartverwarmende evenementen die een verblijf nog leuker maken. Kortom: compleet en aangenaam shoppen in een gemoedelijke sfeer in een winkelcentrum dat zijn gelijke in de omgeving niet kent.

Kom gezellig langs in Winkelcentrum Liesveld of ontdek al onze winkels via de plattegrond.

Bekijk alle winkels in Winkelcentrum Liesveld of bekijk de agenda.