Agenda

Het is zomervakantie en we trakteren!

De zomervakantie is begonnen en we trakteren op het Liesveld op lekkers! Op verschillende zaterdagen maken we het winkelen extra lekker met een traktatie.
Een heerlijk zakje popcorn, een lekker ijsje of een zoete suikerspin? Daarnaast deelt Liesje ook Liesveld-shoppers uit! 

Lees meer...

Iedere stad heeft een kloppend hart. In Vlaardingen is dat natuurlijk Winkelcentrum Liesveld! Met ons brede winkelaanbod is Liesveld het ideale stuk van Vlaardingen voor uw boodschappen en andere winkelwensen. Liesveld heeft meer dan 12.000 vierkante meter winkelplezier en dat dan grotendeels ook nog overdekt.

Regen of zonneschijn, dat maakt niet uit. Het is hier altijd ‘Liesveldweer’. Onze eigen prachtige Spaanse trappen leiden u naar de leukste winkels van Vlaardingen. Moet u op pad voor uw dagelijkse boodschappen? Of wilt u juist shoppen voor een nieuwe outfit, nieuwe bril of leuke trendy cadeautjes? Liesveld heeft het: van lingerie tot literatuur en van snack tot sneaker. U slaagt altijd bij Liesveld!

Iedere eerste zondag van de maand bent u van harte welkom op onze koopzondag. Met grote regelmaat organiseren we hartverwarmende evenementen die een verblijf nog leuker maken. Kortom: compleet en aangenaam shoppen in een gemoedelijke sfeer in een winkelcentrum dat zijn gelijke in de omgeving niet kent.

Kom gezellig langs in Winkelcentrum Liesveld of ontdek al onze winkels via de plattegrond.

Bekijk alle winkels in Winkelcentrum Liesveld of bekijk de agenda.